Cub Cadet                   
   
      
Unbenanntes Dokument

Vælg den rigtige plænetraktor!

Græsplæne type

Vælg et produkt med bredere hjul og en kraftigere motor til en ujævn og bakket græsplæne. Vor pendul ophængte klippeskjold er excellent til store og ujævne græsarealer, da den let kan tilrettes græsarealet.

Græsplæne størrelse

Størrelsen på græsplænen er en af de vigtigste parametre for at vælge det rigtige produkt. For at vælge den helt rigtige arbejdsbredde, kan du bruge nedenstående skabelon eller brug symbolet under hver traktor.

Opsamling

For at få et professionelt, perfekt klipperesultat, kan det afklippede græs blive samlet op og komposteres separat. På alle modeller med bagudkast og opsamler, kan græsopsamleren tømmes komfortabelt fra førersædet.

Sideudkast

Det afklippede græs kastes ud ved hjælp af en deflektor i siden. Dette anbefales, hvis græsset kan efterlades på græsplænen.

Bio-klip

Bio-klip har den fordel at græsplænen bliver gødet med det afklippede græs. På denne måde vil det afklippede materiales næringsstoffer være ideelt til anvendelse som naturlig gødning. Bioklip hjælper, i de tørre sommermåneder, med at forhindre plænen i at tørre ud. Næsten alle modeller kan udstyres med et bio-klip kit.

   

 

Med få simple trin kan du tilpasse brugen af din plænetraktor til sæsonen og den ønskede klippemåde. For at give dig mulighed for at vælge mellem dine behov, har mange af vore traktorer to eller tre funktioner samtidig eller kan ændres med det rigtige tilbehør. Disse maskiner kan du kende på 2-in-1, 3-in-1 eller 3-in-1 logo.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Udkast
2. Opsamling

1. Udkast
2. Opsamling
3. Bio-klip

Udvides fra 2-in-1
funktion til 3-in-1 funktion
med det rigtige udstyr.